In april 2012 opende eetcafé Allerlei onder de huidige eigenaar, Erik Wittop Koning, haar deuren.
Per 1 mei 2015 is er besloten verder door het leven te gaan als bistro Allerlei.

Erik wist op zijn vijfde stiekem al dat zijn passie in de keuken lag. Gezien het feit dat zijn oud-oudtante, Martine Wittop koning, een gerenommeerd schrijfster van kookboeken was, kan dit geen toeval zijn.
Al vanaf het moment dat hij groot genoeg was om bij het fornuis te kunnen liep hij zijn moeder in de weg, proefde alles wat er gemaakt werd en gaf haar goedbedoelde kritiek.
Na zijn koksopleiding ging hij "even" in Ierland, Griekenland en Spanje werken, om uiteindelijk het onvermijdelijke te doen; voor zichzelf beginnen. Dit betekende de start van "Allerlei 2.0".
Het concept is simpel; (h)eerlijk eten voor een eerlijke prijs. En dat in een warme, gemoedelijke setting.
 

De menukaart is compact, maar bevat voor ieder wat wils. Omdat we werken met dagverse, waar mogelijk biologische en lokale ingrediënten wisselt de "standaard" menukaart zo'n vijf keer per jaar. 

Naast het eten serveren wij uiteraard op verzoek een passend glas wijn of bier.

Verder hebben wij Allerlei soorten fairtrade thee en koffie om uw diner verantwoord mee af te sluiten. Kijk ook eens op de verschillende recensiesites om te zien wat andere bezoekers over ons te zeggen hebben.

Recensiesites

Reserveren

Komt u met 8 personen of minder? Dan kunt u via het reserveringsformulier direct online reserveren. Als u met meer dan 8 personen komt, vragen wij u om telefonisch of per e-mail te reserveren om voor een vlekkeloze, gastvrije ontvangst te kunnen zorgen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de wijzigingen in onze menukaart? Vul dan het formulier in.
U ontvangt dan niet meer dan acht keer per jaar een e-mail.
Wenst u op de hoogte gehouden te worden van al het andere nieuws, dan verwijzen wij u naar onze Facebookpagina.